jueves, 12 de abril de 2012

6à Mostra Internacional de Titelles 2012 Mollet del Vallès


La ciutat s'obre a tots els visitants de la Mostra de Titelles. Aquest any, el comerç i els serveis de la ciutat s'incorporen a l’esdeveniment per donar una major projecció de la ciutat.
Els plats forts de la Mostra Internacional de Titelles són els dies 13, 14 i 15 d’abril, però enguany hi ha, a més, un seguit d’activitats paral·leles que comencen uns dies abans.

El divendres 13 d’abril a les 18 h, una cercavila sortirà de la plaça de Catalunya per inaugurar la 6a Mostra Internacional de Titelles. Des de divendres i durant tot el cap de setmana, 14 i 15 d’abril, hi haurà diferents representacions d’espectacles de titellaires de llocs diversos.

La Mostra tindrà lloc als carrers del centre de la ciutat, les places Prat de la Riba, Europa i Catalunya, el Mercat Vell, la Marineta, la Sala Fiveller i el Museu Abelló. La majoria d’espectacles són gratuïts, però en alguns casos es cobrarà un preu públic que pot anar des d’un euro a cinc.

L’Ajuntament ha editat programes per a la Mostra que es poden recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i als equipaments municipals.

Gràcies per compartir!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario