martes, 17 de abril de 2012

Dropbox "El bolso mágico"

Us recomanem una petita aplicació que pot ser de molta utilitat per tenir sempre la mateixa versió dels nostres documents disponible, còpia de seguretat així com una via per compartir arxius amb amics.

Dropbox “el bolso mágico”, entra a la web i mira el vídeo explicatiu, ràpidament entendràs les avantatges d’utilitzar Dropbox!!! Tens 2GB gratis.

Si treballes amb varis ordinadors i vols tenir sempre disponible la darrera versió a qualsevol ordinador i inclús al teu telèfon ho pots aconseguir amb Dropbox, és com tenir un escriptori propi “on-line”(remot) on d’entrada tens 2GB d’espai gratis per posar els teus arxius, a més et funcionarà com a còpia de seguretat ja que sempre estan allà els teus arxius encara que perdis la USB o el teu portàtil caigui a la piscina... . Un altre gran avantatge és que pots compartir carpetes amb arxius amb els teus amics!!!

Pels amants de Google avançar-vos que la propera setmana està previst el llançament de “Google Drive”; el servei d’allotjament d’arxius (que es diria tècnicament...) de la gran “G” que competirà amb Dropbox i altres aplicacions similars oferint d’entrada 5GB gratis!!! Encara no se sap el dia exacte que veurà la llum però us mantindrem informats!!!

Gràcies per compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario