martes, 16 de octubre de 2012

Turisme pel Berguedà

Aquest pont em fet país; turisme pel Berguedà. Al web www.elbergueda.cat/ teniu ple de propostes. 
 
També podeu trobar informació de tot l’entorn a:



Nosaltres aquest cop hem anat amb cotxe fins a Guardiola de Berguedà a visitar la Mina de petroli de Riutort, comentat per un paleontòleg la visita permet endinsar-se a l'interior de la mina i al seu conjunt de galeries on, encara avui i després de prop de cent anys d'inactivitat, es pot observar com en alguns punts regalima el petroli, 1h. Com a molt.

Entrada gratuïta  per a tots els SÚPERS !!! 

Després a uns 5km vem deixar el cotxe al parking de l’estació del Tren del ciment de La Pobla de Lillet i amb tren vem anar a dinar a La Pobla, menjar casolà i típic de la zona i visita al casc antic.

Tot seguit es pot tornar a agafar el tren  que arriba fins al Museu del Ciment de Castellar de n’Hug però nosaltres vem baixar a l’estació dels Jardins Artigas; Sabeu que Gaudi va dissenyar el seu únic jardí humit al Berguedà ? Doncs a aquests jardins s'hi podia arribar amb aquest trenet ? És una visita molt agradable de fer amb nens.

 
Després trenet fins a l’estació de La Pobla de Lillet, allà hi ha parc infantil i una exposició de locomotores antigues...

El trajecte més llarg del tren és d’uns 30 minuts, és una forma molt bonica i divertida de conèixer la zona. També hi ha ofertes i propostes de visites combinades amb alguna activitat pels nens...

La propera visita: les fonts del Castellar de n’Hug... naixement d’un dels rius més importants de Catalunya...

Gràcies per Compartir!!!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario