jueves, 28 de febrero de 2013

L’estiu és teu!

L’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família obre el 26 de febrer a les 12 hores del migdia el període de preinscripcions del programa “L’estiu és teu!” a través del web www.xanascat.cat/estiuesteu i del telèfon d’atenció ciutadana 012.

El programa, que enguany arriba a la seva dinovena edició, ofereix estades de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 17 anys a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).

Les modalitats que es poden escollir per a aquestes estades són: 


- música (29 estils i 27 instruments a triar)
- idiomes (anglès, francès o alemany)
- esportives (futbol, bàsquet i handbol)
- i multiesportives (19 modalitats)
- combinat d’anglès i multiesportives, combinat d’anglès i astronomia, enginy, circ, teatre, veu, cinema, creatives i natura.

Les famílies nombroses, monoparentals i les acollidores que obtinguin plaça pels seus fills gaudiran d’una reducció del 10% en el preu.


Novetats importants

Noves modalitats: natura i combinades d’astronomia i anglès
Com a gran novetat, el programa introdueix aquest 2013 dues noves disciplines d’estada: natura i combinades d’anglès i astronomia, dirigides a nois i noies de 8 a 12 i de 8 a 16 anys respectivament.

Nou alberg: Món Natura Pirineus a Son – Alt Àneu

Nova modalitat a les estades de música
Pel que fa a les estades de música, que compten amb un total de 27 instruments i 29 estils musicals, s’hi ha afegit un nou estil: danses catalanes i d’arreu del món, en la qual es practicaran varis instruments. Aquesta estada, es dirigeix a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.

Torns amb preus reduïts
Enguany s’introdueixen quatre torns amb preus reduïts durant el mes d’agost de la tipologia d’idiomes i combinades d’anglès i multiesportives.

Millores en seguretat
La seguretat, un aspecte capital del programa, també incorpora millores en l’edició d’enguany. En aquesta línia, s’ha revisat i millorat el “Manual de Procediments de la Seguretat Integral per a Activitats”, que documenta i estructura el tractament de la seguretat de totes les estades de “L’estiu és teu!”. L’elaboració d’aquest manual ha estat obra de diverses auditories realitzades en el lloc i en el moment de l’activitat en anteriors edicions.


INSCRIPCIONS AL WEB

www.xanascat.cat/estiuesteu

i al telèfon d'atenció ciutadana 012

Termini de preinscripcions: 19 de març

El procés de preinscripcions al programa s’iniciarà el 26 de febrer a les 12 hores i s’allargarà fins a la mateixa hora del 19 de març.

Les persones que vulguin participar-hi poden fer la preinscripció a través del web www.xanascat.cat/estiuesteu i del telèfon d’atenció ciutadana 012.



Gracies per Compartir!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario