jueves, 18 de abril de 2013

Activitats als parcs, platges i rius metropolintans

Fa poc vem anar en família a l'activitat gratïta "La desembocadura del Besós: un retall de natura enmig de la ciutat" enmarcat dins les "Activitats als parcs, platges i rius metropolintans", és gratuït i vem descobrir les singularitats ecològiques d'aquest espai natural, fluvial i marí. 

Vem observar els ocells que hi viuen tot l'any o s'aturen durant les seves migracions... tot plegat un matí molt instructi, a prop de casa!!!

Seguidament detallo les sortides naturalistes que es faran a diferents indrets de les rodalies de Barcelona. Es recomana dur binocles. Veure el programa.

El proper dissabte 20 d'abril farem (altre cop) una sortida a la desembocadura del Besòs, dins del cicle d'activitats que organitza l'Àrea Metropolitana de Barcelona conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs. 

L'horari serà de 10 a 13h i us prego que us apunteu prèviament (932562220 de 10 a 13h) o activmuseuciencies@bcn.cat
El lloc de trobada és l'estació de tramvia que hi ha just al costat de la parada de renfe de St. Adrià.

El proper diumenge 28 farem una sortida per la serralada de Marina, dins del cicle d'activitats que organitza l'Ecometropoli de Santa Coloma de Gramenet. L'horari serà de 9h a 13h i el punt de trobada serà l'Ecometropoli, que es troba a la part més alta del recinte de Torribera, a Santa Coloma de Gramenet, just per sobre de la B-20. Qui estigui interessat, no cal apuntar-se prèviament.

El proper dissabte 4 de maig farem una sortida al Parc del Molinet i el Parc Fluvial del Besòs, dins del cicle d'activitats que organitza l'Àrea Metropolitana de Barcelona conjuntament amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. 

L'horari serà de 10 a 13h i us prego que us apunteu prèviament (932562220 de 10 a 13h) o activmuseuciencies@bcn.cat
El lloc de trobada és la part superior del Parc del Molinet, on hi ha un mirador sobre el riu. 

Gràcies per compartir!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario